© Davam Haber 2020

Diyarbakır'da 300 polisle operasyon: “Narko Hançer” devrede!

Diyarbakır'da 300 polisle yürütülen "Narko Hançer" operasyonunda, metruk binalar ve sokaklar arandı; çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi, çeşitli suçlardan aranan kişiler yakalandı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına ve bağımlılarına yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Halk sağlığını tehdit eden uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen mücadele kapsamında, "Narko Hançer" adı verilen operasyon gerçekleştirildi.

Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen uygulamada, başta metruk yapılar olmak üzere çatı katları, evler ve ara sokaklar, yaklaşık 300 polisle arandı. Uygulama kapsamında 2 cadde ve 16 sokakta durdurulan araçlar da kontrol edildi.

Operasyon sonucunda çeşitli suçlardan aranan 6 kişi ile "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aranan 3 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ile çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Ekiplerin uyuşturucuyla mücadelesi kent genelinde kararlılıkla sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER